Beehive Oost

De Loods

Deze Beehive locatie bevindt zich in een loods op de Cruquiusweg 79B. De ruimte is in kavels verdeeld waarop een of twee containers en/of bouwketen geplaatst  worden. De wijze waarop deze containers geplaatst worden is vrij. De container kan als opslag of als werkplek gebruikt worden, het grondvlak ook. De kavels zijn helemaal vrij in te vullen maar zijn niet bedoeld als louter opslag, er moet gewerkt worden! Je krijgt als huurder beschikking over stroom, krachtstroom, de container, gedeeld water, wc’s, douche, internet (100Mb glasvezel) en een fijne koffiehoek. In de hal bij de koffiehoek is ook een expositieruimte waar je als huurder je spullen te koop kan aanbieden.

De Verdieping

Ook deze locatie zit in Oost, op de Cruquiusweg 146B, een klein stukje verwijderd van de loods. Op De Verdieping, een grote lichte ruimte, staan twintig BEEBOX mobile workspaces. Deze komen neer op zo’n 35 m2 per BEEBOX, en zijn individueel af te sluiten.  Je krijgt als huurder beschikking over stroom, water, wc’s, een keukenhoek met koffie en thee, een zithoek, een vergaderplek en internet (100Mb glasvezel). Flexwerken kan hier ook, voor € 14,50 excl. BTW per dag.

Beehive biedt nieuwe huurders op de Cruquiusweg 146B een mooie deal, de eerste drie maanden kun je er namelijk een korting krijgen van 50%! Wil je meer weten? Neem dan contact op met Beehive via onderstaande contactgegevens.

Wil je meer informatie over één van de locaties op de Cruquiusweg, neem dan contact op met Bart via bart@beehives.nl of 06 – 4963 0211.